onsdag 5. januar 2011
Eggs benedict
Tror det er det det heter, hadde det da jeg var i London for 1 år siden- uansett, laget i kveld en lavkarboversjon. Orginalet er det engelsk muffins med bacon/ skinke, pochert egg og hollandaisesaus over- namis. Jeg laget uten den engelske muffinsen, og medskikkelig bacon som jeg kutter selv, får et godt stykke da. Har uansett hatt lyst på dette leeenge
Hollandaisaus;
1 eggeplomme
1 ts sitronsaft
0,75 dl fløte
50 gram smør
Ha ingridiensene til Hollaindesaus i en gryte og rør mens du varmer opp- skal ikke koke
Eggene pocheres ved å ha vann i en gryte og bruke en øse til å forsiktig legge eggene i gryta mens vannet koker. Bacon stekes som vanlig. Ha bacon, pochert egg og hollandaise på toppen på en tallerken- superdigg!
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar