søndag 9. januar 2011

Ostekake


Igjen er oppskriften tatt fra lavkarbo.no. Brukte heistad jordbærgele på denne, eneste minus var at bunnen smakte smør. Ville modifisert ved å bruke krydder i bunn, og kanskje store havregryn, ellers veldig god.

"Gerds Ostekake

Bunn:
250g. grovhakka mandler
100-150g. romtemperert smør
- Blandes godt og legges i en papirkledd rund form

Fyll:
1 boks seterrømme
1 pk kremfløte (1/3 l)
1 pakke Heistad bringebærgele (1/2 mengde vann)
1 pk Tine kremost, naturell
- Lag geleen og la den stå og avkjøle
- Rør sammen kremost og rømme til den blir klump-fri
- Visp kremen.
Bland så alt sammen, rør forsiktig. Tømmes over bunn. La stå kaldt natta over.

Kaka totalt inneholder ca 35 karber. Og den er mektig!!!"

Laget min i en firkantet tupperware boks. Fikk 25 stk, så ca 2 karber per stk , etter min regning.

Og som dere ser, hat jeg også lekt meg lott med bildet, ny app på iPhonen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar