torsdag 16. april 2009

Mexicans gryte

Dette laget jeg i dag, egenkomponert greie av det vi hadde i skap og kjøleksap- mannen måtte alikevel en liten tur på butikken å kjøpe rømme- elsker rømme. Uansett, tenkte å dele og samtidig skrive det ned for egen del her, mens jeg ennå husker hvordan oppskriften var:

500 gram kjøttdeig
1 løk
1/2 squash
1 ss tomatpure
2 dl vann
1 boks kidney bønner
mexicans chilli krydder, salt og pepper etter smak

Stek kjøttdeigen og løken i en dyp panne/ gryte. Ha i squash i biter og kjør på med mexicansk krydder. Ha i tomatpure og vann og kidneybønner, og la det koke til squashen er mør- 5 min skulle holde, godt når den ikke er for myk. Rask god mat, serveres med rømmeklatt og revet ost oppå.


(Beklager dårlig bilde, tatt med mobilen)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar