lørdag 28. februar 2009

Brød

Bakte brød her om dagen, skulle legge ut om det da her, men ting tar tid. Uansett, orginal oppskriften er herSlik ble min oppskrift, endra jo litt:

Tapas "kjeks"

3 dl (en boks) Cottage Cheese
7 egg
½ ts salt
20 g hvetekim
100 g Soyaprotein
1 ts natron
150 g linfrø
1/2 dl matolje
50 g mandler
25 g sesamfrø
30 g paranøtter
25 g hasselnøtter
2 tsBasilikum krydder
1 tsChilikrydder

Blandet alt det våte og mikset godt med stavmikseren slik at klumpene fra CCen skulle forsvinne. Blandet det tørre i et beger og helte over. Overasket over hvor "fast" det ble med tanken på mengden veske i fohold til mengden tørt. Hadde bakepapir i bunnen på en form og helte "deigen" over. Lot det stå å 200 grader i 40 min eller noe. Egentlig må en prøve seg litt frem, min ovn er ikke så stabil, så måtte bare prøve meg. Husker ikke hva som til slutt gjorde susen for å få det bakt. Super godt toastet med skinke og ost f. eks proveance skinke og brie- NAM!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar