Dette hadde vi på torsdag, kjempegodt.
Wokgrønnsaker, jeg brukte:
Sukkererter
Brokkoli
Paprika
Mini mais
løk
Laksefileter
3 dl grønnsakskraft
1 ts ingefær
1 ss soyasaus
saft av 1 sitron
Kutt opp grønnsakene og stek i wokpanna. Del fiskefileten i passe store biter 5x5 cirka. Ha fisken i en skål med sitron over. Når grønnsakene er passe stekt har du over grønnsaksraft med ingefærog soyasaus og legger fiskefiletene oppå. Ha på lokk og la koke til filetene detter fra hverandre. Serveres med jukesri eller villris.
Jukseris:
1/2 brokkolihode revet
2 ss smør
Ha smør i bunnen på en ildfast form. Ha over blomkålet og sett 7 min i microen på full styrke.
Morgendagens lunsj:
Salat med feta
Tapasboller
Nøttemufins
Dressing av rømme og litt chillisaus
Et ole brum egg :D
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar