Beklager at det nok ikke kommer bilder her enda, har ikke noe brukende nett hjemme til å laste opp bilder, men imens kan jeg dele oppskrifter med dere.
Middagen i går var som følger:
1 pk kjøttdeig 500g
1 pk kremost urter
1 paprika
1 løk
3 dl kraft
Blomkål og brokkoli lokk (kan fint bruke bare blomkål)
1 lite blomkål
1/2 brokkolihode
2 fedd hvitløk (elsker hvitløk så for noen blir kanskje 2 litt mye)
2 ss smør
litt melk/ matfløte
Revet ost til gratinering
Kok blomkål og brokkoli i buketter. Stek kjøttdeig og løk i pannen, og ha i paprika i biter. Ha osten over kjøttdeigen og hel over kraften, så løser "sausen" seg fint opp. Ha kjøttdeigblandingen i en ildfast form. Mos brokkoli og blomkål med en stavmikser, ha i hvitløk, smør og melk/ fløte under mosingen. Jeg har en liten håndrasp til hvitløken, men en kan også klemme den med en stor kniv og hakke den opp, eller bruke morter, da får en ut saften i hvitløken og all den gode smaken. Ha blomkål og brokkolimosen over kjøttdeigen og ha ost på til slutt. Stekes på 225 grader til osten er passe. Lager man dobbel prosjon til søndagsmiddag holder dette til mandagen og, herlig.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar