tirsdag 8. februar 2011

Knekkebrød


Dette var godt og enkelt, og helt uten egg. Nå har jeg endelig noe som funker til å ha under osten på ost og kjeks kveld

1 kopp linfrø
1 kopp vann
1/2 kopp blandet frø (sesam frø, gresskar frø, solsikkefrø f eks)

La linfrøene ligge i vannover natta. De øvrife frøene skal også ligge i vann, men dette skal helles av og frøene ska skylles. Linfrøene skaper sin egen gele. Bland sammen frø medlinfrø og krydder etter ønske, brukte bare salt jeg. Bland godt og dekk en langpanne. Bruk baksiden av ei skje til å bre det ut, hadde grovt salt over til slutt. Stek på 90 grader i 2 timer, snu så knekkebrødet og stek videre i 1 time. Knekk opp i mindre biter når det blir kjølig. Fyr på med kremost og nyt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar